. China Stainless Steel Automatic Sensor Wall Mounted Bathroom Soap Dispenser FG2020 pabrik lan manufaktur |Feegoo

Stainless Steel Sensor Otomatis Wall Mounted Dispenser Sabun Kamar Mandi FG2020

64R8969


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Bahan utama: baja tahan karat #304 Ukuran produk: 101*91*264mm
Volume tangki: 1000 ml pasokan cairan: 0,5-2,5 ml (bisa diatur)
Jarak induksi: 50-150 mm Petunjuk baterei sithik: LED kelip-kelip
Tipe Sensing: Infrared tanpa tutul Tegangan: Baterai DC 6V/AA (4 pcs)
xv

Fitur

1. Hygiene-Dispenser sabun Kamar Mandi sing dipasang ing tembok Otomatis infra merah tanpa sentuhan, Luwih higienis tinimbang dispenser sabun manual.

2. Waterproof-stainless steelsoap dispenser nang Kabeh komponen elektronik disegel supaya adoh saka water.The papan sirkuit dianggep karo anti banyu lan semprotan lukisan khusus, kang èfèktif bisa nglindhungi komponen elektronik penting nang dispenser sinetron

3. Konstruksi awet-Nggunakake tutup cangkang stainless steel #304, stabil lan awet.Sabun dispenser cangkang 304 bahan stainless steel, ora bakal teyeng, supaya produk tetep ayu kanggo dangu, lan kekuatan cangkang luwih saka stainless steel biasa

4. 5 tingkat Cairan luwes beda-Sensing jarak luwes lan ngreset kasedhiya, Indikator LED.Pangguna bisa milih output Cairan dhewe miturut kabutuhan dhewe, kang banget humanized.Nyukupi kabutuhan beda pelanggan sing beda.

5. Indikator LED-Abang kanggo karya lan kelip-kelip kanggo baterei sithik.Lampu indikator bisa ngelingake personel pangopènan kanggo ngganti cairan utawa baterei ing wektu, sing luwih cerdas.

6. Dispenser Cairan kapasitas gedhe-1000ml, gampang ditambahake.Dispenser sabun kapasitas gedhe bisa nyuda wektu pangopènan personel pangopènan.

vd

 

Desain Jendela Transparan sing Bisa Dideleng

Liwat jendhela transparan, Bisa mirsani volume cairan ing botol dispenser sabun supaya personel pangopènan bisa nambah cairan ing wektu.

 

tjy

 

 

Material High Quality

1mm kekandelan 304 stainless steel Nihan bisa disapu resik utawa polesan.
Cangkang sing kuwat ora gampang rusak lan ora teyeng.
Perawatan lumahing mesin: cat anti-sidik driji

 

er

Dispenser Sabun Kamar Mandi sing dipasang ing tembok
Desain Anti Maling

Perlindhungan anti-nyolong kaping pindho, kunci anti-nyolong tutup ndhuwur, butuh kunci khusus kanggo mbukak, kanthi efektif bisa nyegah sabun ing mesin sing dicolong.
Kunci anti-nyolong ing sisih ngisor bisa nyegah dispenser sabun saka obah lan nglindhungi dispenser sabun supaya ora dicolong.

ytj

 

 

Gampang Tambah Cairan

Bukak tutup ndhuwur dispenser sabun lan Copot tutup gel silika.bisa nambah cairan langsung.

Ora perlu mbukak panel dispenser sabun, nambah cairan luwih gampang.

Rincian

vd
wer

Video


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita