fgkj
fg.2
fg33
Produk Fitur
Kita fokus ing produk kebersihan tangan, welcome OEM & ODM
Hand Dryer
Hand Dryer

Dispenser Sabun Pengering Tangan

bab kita

ZHEJIANG FEEGOO TECHNOLOGY CO., LTD minangka perusahaan terpadu industri lan perdagangan sing bisnis utama nyedhiyakake peralatan Omah lan Hotel sing unggul ing pasar, produk sanitasi lan kamar mandi: Pengering Tangan, Pengering Rambut Hotel, Tong sampah, Meja ganti popok bayi, Dispenser Sabun, Dispenser Kertas, dll. Pabrik kita didegake ing taun 2017, Tim teknik duwe pengalaman manufaktur 20 taun, tim penjualan duwe pengalaman ekspor 14 taun, kanthi sertifikasi ISO9001, CE, 3C, ROHS.

ndeleng liyane
kabar
Warta menarik, tawaran panas lan komentar pakar.
Tekane Anyar
Pengering tangan, warisan teknologi 15 taun, bisa dipercaya