. China Produsen langsung sumber kualitas dhuwur otomatis jet tangan dryer FG2022 pabrik lan manufaktur |Feegoo

Produsen langsung nyedhiyakake pengering tangan jet otomatis kualitas dhuwur FG2022

Tegangan pengering tangan: AC220-240V utawa 110-130V 50/60HZ

Pengering tangan Rated Power: 1000W

Pengering tangan Mtor (RPM): 25000

Pengering tangan Water Splash Proof: 1Px4

Pengering tangan Kacepetan Angin: 90M/s

Dreyr tangan njaba Material: ABS

Pengering tangan Wektu Pangatusan: 12 detik

Ukuran pengering tangan: 566 × 296 × 164mm


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Bahan: Plastik ABS Kab Ukuran produk:
566 × 296 × 164 mm
Wektu garing: 7-10s Packing ukuran:
605 × 350 × 245 mm
Kacepetan Udara: 90m/s Tingkat Noise: Min65 db nganti 69db @1m
GW: 7 ,8kg NW: 6,5 kg

Fitur

1. Super Cepet Kering -Motor pengering tangan 25000 rpm, Kacepetan angin 90 meter / S, sing bisa cepet garing tetesan banyu ing tangan sampeyan.

2. Hygiene - Pengering tangan Sistem Filtrasi HEPA wis kabukten bisa mbusak 99,97% bakteri sing bisa ana ing 0,3 mikron saka udhara.Uga dilengkapi tangki saluran sing bisa dicopot ing sisih ngisor supaya gampang ngresiki lan njaga lantai garing.

3. Desain Klasik - Kanthi desain modern lan ramping, pengering tangan komersial iki bakal pas karo gaya jedhing sampeyan.Cocog kanggo hotel, gedung perkantoran, restoran, tanduran panganan, rumah sakit, gym, mall, lsp.

4. Brushless Motor - Mulai stabil lan cepet karo umur maneh.

5. ABS tahan lama - Bahan ABS tahan lama nyedhiyakake panggunaan jangka panjang.Tahan kanggo bahan kimia, panas, lan impact, gampang kanggo ngresiki nganggo gombal lembab.

6. Efisiensi Energi - Ngirit 85% energi tinimbang pengering tangan konvensional lan 95% ngirit biaya Vs.andhuk kertas.Ngirit wektu, dhuwit lan energi.

微信图片_20220912141740

Outlet Udara U-Shaped:

* Desain mbukak ing loro-lorone, gampang kanggo ngresiki.

* Ruang pangatusan luwih gedhe.

* Area pangatusan pindho sisi ndadekake pengalaman pangatusan luwih apik.

* 7-10s wektu pangatusan, pangatusan cepet lan efek sing luwih apik.

* Pengalaman pangatusan kelas dhuwur.

 

IMG_5500

 

desain kothak banyu kapasitas gedhe, tetesan banyu ora bakal tiba ing lemah, supaya lantai tetep resik.

Bahan plastik: plastik ABS antibakteri, kanthi efektif nyandhet pertumbuhan bakteri

Lampu UV nduweni fungsi nyegah pertumbuhan bakteri.Iki dipasang ing sisih ngisor pengering tangan lan ora bakal langsung ngubungi awak manungsa.

motor

 

 

25.000 RPMmotor tanpa sikat, stabil lan eco, kanthi swara sing luwih murah lan umure nganti 10 taun

IMG_5481

 

 

saringan HEPA pindho99,9%saka bacteria, nyedhiyakake hawa murni sing mutlak

IMG_5493

 

 

Pengering tangan gampang banget dipasang,
Sawise ndandani papan gantung instalasi ing tembok, gantung mesin ing papan gantung instalasi, ndandani, lan bisa digunakake.

Rincian

Daftar Bagian

fgn

Video


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita